Seurakuntamme tiedote 25.3.2020 koronavirusepidemian tähden.

Pälkäneen helluntaiseurakunta sopeuttaa toimintaansa koronavirusepidemiaan liittyvien viranomaisohjeistusten mukaisesti.

Toimintamme jatkuu toistaiseksi seuraavasti

1. Tilaisuudet

Sunnuntain päivätilaisuudet VAIN NETTILÄHETYKSENÄ klo 16 ja kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 11 MYÖS VAIN NETTILÄHETYKSENÄ.

Seurakunnan keskiviikon rukousiltaan klo 18 voit osallistua tietokoneellasi tai mobiililaitteella. Käytä tietokoneella Googlen Chrome-selainta. Älypuhelin tai tabletti täytyy asentaa ohjelma: Hangouts Meet. Yhteiseen rukouskokoukseen pääset linkistä: https://meet.google.com/cuu-iksc-fqf

Kirpputori on suljettu

Varkki-illat on peruttu.

2. Tilaisuudet Internetissä

Voit seurata sunnuntai klo 11 ja 16 tilaisuuksia myös internetissä.

Nettilähetys löytyy srk:n Youtube-kanavalta: https://bit.ly/3aEuVem

3. Yleinen hygienia

Huolehdimme seurakunnan tilojen siivouksesta hygieniaohjeiden mukaisesti. Siivouksessa kiinnitetään huomiota mm. oven kahvojen, wc-tilojen, penkkien käsinojien ja muiden kosketusherkkien kohteiden kanssa.

Seurakunnassamme on järjestetty käsien desinfiointimahdollisuus. Jokaista tiloihimme tulevan tulisi huolehtia käsien pesusta / desinfioinnista.

Ohjeita seurakunnan toimintaan osallistujille
1) Älä tule sairaana seurakuntaamme. Mikäli sinulla on flunssa, yskä tai nuha niin jää kotiin lepäämään.
2) Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta! Pese aina kädet tullessasi seurakuntaan. Käytä käsienpesun yhteydessä saippuaa sekä käsidesiä.
3) Yskiessäsi käytä suusi edessä nenäliinaa tai yski paidan hihaan
4) Vältä turhia lähikontakteja (kättely, halaukset). Emme seurakunnassa kättele toisiamme ja pidämme etäisyyttä toisiimme.
5) Mikäli tulet ulkomailta Suomeen, huomioi kahden viikon karenssiaika, ennen kuin tulet seurakuntaan.
6) Rukoillaan yhdessä Jumalan varjelusta kansallemme, sekä rohkaistaan ja tuetaan toisiamme. Puhelu on hyvä keino pitää yhteyttä toisiimme.

Lopuksi: Luotamme kaikessa ensisijaisesti Jumalan hyvään huolenpitoon, joka on meille annettu myös terveen järjen käytön muodossa. Koska elämämme on kokonaan Jumalan kädessä – Hän on meidän rauhamme, toivomme ja tulevaisuutemme! Psalmi 91.

Posted in Uncategorized.